Gausdalsrennet 06. januar 2019

Vi ønsker alle velkommen til Gausdalsrennet 2019. Gausdalsrennet arrangeres som et samarbeid mellom Follebu skiklubb og Gausdal skilag. Rennet er i år sonerenn for klassene 8-10 år, og første renn i GD cup for 11-14, landsrenn for 15-16 år, junior og senior klassene. Alle over 20 år går i seniorklasse.

Rennet går i klassisk stil med 15 sekunders intervallstart. Løypene går i området ved Skeikampen alpinsenter, barneområdet og Vikingland/golfbane nord for alpinbakken. Løypekart kommer. Arrangementet og info kunngjøres også på Facebook.

For å hindre kollisjoner ute i løypa, oppfordres det til ikke å bruke konkurransetraseene for oppvarming mens konkurransene pågår. Det finnes godt med andre turløypetraseer ut fra arenaen. Publikum og sekundanter oppfordres til å vise løypekultur, slik at ikke løperne hindres.

Tidtakersystemet er Emit. Alle klasser skal bruke tidtagerbrikke. De som ikke har egen brikke, får utdelt leiebrikke ved start. Brikkeleie (kr. 25,-) faktureres sammen med startkontingent til klubbene i etterkant av rennet.

Startnummerutdeling (klubb-/ lagvis), foregår i sekretariatet på Thon Skeikampen Hotel. Alle løpere som har fylt 13 år skal ha betalt lisens (Satser engangslisens 13-25 år: kr. 60.-, 26 år eldre kr 150,-). Engangslisens kan løses på nett. Last ned app «min ski» og betal engangslisens der. Sekretariatet har åpent fra kl 10:00.

Startlister og resultatservice blir kunngjort på EQ timing. Det vil også bli mulighet for etteranmelding under samme arrangement på EQ. Kafé, WC og varmestue inne på Thon Skeikampen Hotel. Det finnes også toalett ifm alpinbakken ved varmerom/matpakkerom.

Premieutdeling avvikles klassevis i konferansesal Thon Skeikampen Hotel ca. 30 min etter at offisiell resultatliste foreligger. Det er 100% premiering i alle klasser. Uavhentede premier ettersendes ikke.

Parkering ved Segalstad seter og Thon Skeikampen Hotel, og vil bli skiltet. Parkering kr. 50.- og vi oppfordrer alle til å betale med VIPPS #503738. Online påmelding benyttes gjennom «MIN IDRETT», Etteranmelding vil bli mulig på EQ timing. Påmeldingsavgift etter skiforbundets retningslinjer: 100,-/115.-/130.- Beløpet etterfaktureres klubbene.

Videre informasjon og resultater kunngjøres på Follebu skiklubb sin hjemmeside og Facebook, resultater også live på eq-timing.

Velkommen!