Velkommen til Gausdalsrennet 2020

Vi ønsker alle velkommen til Gausdalsrennet 2020.

Gausdalsrennet arrangeres som et samarbeid mellom Follebu skiklubb og Gausdal skilag. Rennet er i år sonerenn for klassene 8-10 år, del av GD cup for 11-14, og del av Mosetertoppen cup for 15-16 år. Rennet er også åpent for junior og senior klasse. Alle over 20 år går i seniorklasse. Follebu skiklubb feirer 100 år denne sesongen og vi sammen med Gausdal skilag ønsker å få til et supert arrangement for våre deltakere som en av flere markeringer denne sesongen ?.

Rennet går i klassisk stil med 15 sekunders intervallstart. Løypene går i år på Skeikampen Skiarena,og vi gleder oss til å vise frem vår nye stadion og flotte løypenett. Arrangementet og info kunngjøres også på Facebook. Det merkes for stakefrie soner og kontroll vil bli foretatt. Minner om fluorforbud for alle løpere opp t.o.m 16 år.

For å hindre kollisjoner ute i løypa, oppfordres det til ikke å bruke konkurransetraseene for oppvarming mens konkurransene pågår. Det finnes godt med andre turløypetraseer ut fra arenaen. Publikum og sekundanter oppfordres til å vise løypekultur, slik at ikke løperne hindres.

Tidtakersystemet er Emit. Alle klasser skal bruke tidtagerbrikke. De som ikke har egen brikke, får utdelt leiebrikke ved start. Brikkeleie for løpere over 11 år (kr. 50,-) faktureres sammen med startkontingent til klubbene i etterkant av rennet.

Startnummerutdeling og eventuelt brikke fås ved oppmøte før start . Følg med på egen startid og møt opp til riktig tid. Alle løpere som har fylt 13 år skal ha betalt lisens (Satser engangslisens 13-25 år: kr. 60.-, 26 år eldre kr 150,-). Engangslisens kan løses på nett. Last ned app «min ski» og betal engangslisens der.

Startlister og resultatservice blir kunngjort på EQ timing. Det vil også bli mulighet for etteranmelding under samme arrangement på EQ.

Vi har ikke «inne»-fasiliteter på stadion, så kle dere for en dag ute. Det finnes kafeer på Skei om noen vil sitte inne og ta en kaffe eller en matbit etter rennet.

Værutsiktene for lørdag (pr tirsdag 25.2.): -8 grader og lite vind. Så for de som savner skirenn i med masse snø, gode spor, og «blå ekstra» under skia så velkommen til oss.

Premieutdeling avvikles klassevis så snart offisiell resultatliste er klart. Det er 100% premiering i alle klasser. Det vil være uttrekkspremier i tillegg til ordinær premiering. Uavhentede premier ettersendes ikke.

Parkering ved stadioen kr. 50.-  VIPPS #503738

Online påmelding benyttes gjennom «MIN IDRETT», Etteranmelding vil bli mulig på EQ timing.

Påmeldingsavgift etter skiforbundets retningslinjer: 130,-/150.-/200.- Husk: Påmelding er ikke registrert før klubben eller løperen har bekreftet/betalt påmelding.

Videre informasjon og resultater kunngjøres på Follebu skiklubb sin hjemmeside og Facebook, resultater også live på eq-timing.
Klikk her for løypekart.

Takk til våre samarbeidspartnere: Kjoslia Arena Skeikampen, Skeikampen Eiendom, Lillehammer Liftutleie og Skeikampen Panorama.
Takk også til våre sponsorer: Jøra Bygg, Eidsvia Energi, Backe Oppland, Sparebank1 Gudbrandsdal, Gausdal Landhandleri og Kantall.