Barmarkstrening for skigruppa høsten 2016

Rett etter høstferien starter vi opp barmarkstreningen igjen på skolen for 1. – 7. klasse. Det vil bli treninger mandager og onsdager. Det blir fort kjøligere på kveldene i oktober, så treningsklær etter vær og vind, samt gode sko.

Mandagstrening

4. – 7. klasse har rulleski-/løpetrening på mandager med oppmøte på Kiwi. Klubben har rulleski til utlåns, mens staver og hjelm må holdes selv. Det blir en egen epostgruppe for disse, for eventuelle endringer av øvelser og møtested. Første trening mandag 10. oktober kl 18:00.

Onsdagstrening

På onsdager er det trening for alle, det vil si 1. – 7. klasse. Vi starter opp onsdag 12. oktober kl 18:00 på Follebu skole. Vi deler inn i grupper alt etter hvor mange det er fra hvert trinn.
For 1. – 3. klasse, vil treningen bestå av mye lek, som går på hurtighet, spenst, balanse og litt styrke. 4. – 7. klasse bruker terrenget og området rundt skolen for å trene på det samme. Det vil også bli trening i gymsalen for begge grupper, den bytter vi på å bruke, og gir beskjed om hvilke grupper som skal trene inne.

Trenere

Vi ønsker alle skiløpere, og spesielt 1. klassingene velkommen på trening. Vi håper at 2-3 foreldre på 1. – 2. trinnet kan aktivisere ungene på treningen. Trener-foreldrene følger normalt sine unger oppover, og da trenger vi påfyll av trenere til de yngre slik at klubben er aktiv og at ungene får gå på ski når vinteren kommer. Vi "gamle" vil bidra i starten. Det vil i løpet av høsten bli arrangert «kick-off» på skolen for nye foreldre som ønsker å bidra. Her vil man gjennomgå ulike øvelser og vise utstyret klubben har.
Er det noen foreldre som har lyst til å bidra med trening, ta kontakt med Kristian på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 905 98 605
Send gjerne en e-post til samme adresse, så vil dere få oppdatert og nyttig ski-info utover høst og vinter.

Velkommen på trening!