Miljøsamling på Skeikampen.

Follebu skiklubb og Gausdal Skilag ønsker velkommen til felles Miljøsamling på Skei. Ny påmeldingsfrist : Onsdag 26.oktober.

Fokuset for samlinga vil være det sosiale fellesskapet på tvers av alderstrinn og klubber, mellom løpere og mellom foreldre på kryss av klubber. Vi håper derfor at mange har lyst til å være med denne helgen.

Vi har 2 treningsøkter lørdag og en på søndag før lunsj. Den etter lunsj søndag får bli opp til hver enkelt. Ikke sikkert det blir noe snø å gå på, men da trener vi på barmark. Ta med gode joggesko, lysvest, staver og drikkebelte.

Lørdag ettermiddag har vi bassenget disponibelt. De yngste får hoppe uti først, mens de større unger/ungdom etterpå.
Etter middag på lørdag, tar vi en kort gjennomgang på terminlista for vinteren, før vi legger opp til quiz og andre aktiviteter.

Vi overnatter på Skitorget på Skei i 8-sengs leiligheter med 2 soverom og 2 bad. Det blir felles bespisning, sosialt samvær og litt aktiviteter utover lørdagskvelden. (Barn under 11 år må ha med foreldre).
Samlingen avsluttes midt på dagen søndag med felles lunsj. Hvis noen ønsker å være på Skei for å trene en andre økt søndag, er det selvsagt åpent for det.

Overnatting: Barn 4-9 år: kr 250,- | Utøvere 10 år og eldre: kr 300,- | Foreldre: kr 500,-. Dette dekker overnatting + sluttvask og full forpleining fra middag fredag til og med lunsj søndag. Mellomlegget er sponset av Follebu Skiklubb eller Gausdal skilag.

Program for helgen:
Fredag: Innkvartering fra kl 17.00. Nøkler fås i Infosentret. (Sengetøy kan leies der)
Kl 19.00 Middag.

Lørdag:
Kl. 08.00 Frokost
Kl. 10.00 Ut på aktivitet. 3 grupper i 2 timer
Kl. 12.30 Lunsj
Kl. 14.00 Ut på aktivitet, unger og juniorer sammen først. Deretter hver for seg.
Kl. 16.00 De minste, i bassenget.
Kl. 17.00 Resterende i bassenget.
Kl. 19.00 Middag, info om vinterens program (trening og konkurranser), samt konkurranser/ quiz.

Søndag:
Kl 08.00 Frokost
Kl 09.30 Ut på aktivitet.
Kl 12.30 Lunsj. Avslutning, vel hjem.

Påmelding på www.opsann.no innen onsdag 26. oktober.