Uke 15 - info fra klubben.

Hei og vel overstått påske.

Etter en fantastisk skipåske med klubbmesterskap, Norgescupavslutning, Vestfjell-løpet og skicross på Skei og fantastisk skiføre er sesongen på hell. Det blir ingen fellestreninger denne uken, og vi overlater treningsarenaen til andre aktiviteter.

Vi har igjen sesongavslutning med premieutdeling og utdeling av oppmerksomheter samt årsmøte i mai.

Til helgen er det Royal vinter Triathlon og Follebu må stille med noen funksjonærer til vakt på stadion og til rigging fredag. Vi håper noen har mulighet til å være med å bidra, trenger 3 stk fredag og min 4 stk lørdag. Det er selvfølgelig også mulighet til å delta for de som ønsker.

Den 22 april er det årsmøte i idrettsrådet, Kari J. Staum har vært med som Follebu skiklubb sin representant og ønsker nå avløsning. Om noen kunne tenke seg å jobbe for idretten i Gausdal så er dette en fin mulighet.

Det er fortsatt fine forhold og muligheter på Kjøln.

Mer info om avslutning og årsmøte kommer.

Tormod Bjerke

Leder Follebu skiklubb