SKITRENING I GAUSDAL VINTER2020

Følg med på siden «Skitrening i Gausdal» på facebook. Evt endringer blir skrevet der.Følg med på siden «Skitrening i Gausdal» på facebook. Evt endringer blir skrevet der.

På karusellrenn er det utdeling av startnr i fra kl 1730 - 1800. Påmelding vil foregå på www.eqtiming.no En påmelding er tilstrekkelig for hele vinteren. Påmelding vil blir gjort klart på www.eqtiming.no

Pga forsikring ved evt uhell/skader så minner vi om at alle som ønsker å delta på skitrening, må ha medlemskap i en av skiklubbene. Innmelding via www.minidrett.no eller kontakt

• Gausdal skilag: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Vestringen IL: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Follebu skiklubb: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Aktuelle skirenn i nærområdet vinteren 2020. Se fullstendig terminliste www.skiforbundet.noRenn i GD cup er for de som født 2012 og eldre

SKITRENING I GAUSDAL VINTER2020 2

pdfKlikk her for å laste ned PDF med treningsoversikten for vinteren 2020