Main menu

Uke 3 - Info

En flott skihelg for store og små fra Follebu. 

På Gåsbu har det vært NM og på søndag gikk damene (Marte og Mari Nordlunde og Ingrid Fougner) inn til en flott 23. plass på stafetten. Det er 7 plasser bedre enn i fjor. 
Lørdag var Mattis i aksjon og gikk inn til en sterk 5. plass på 30 km skibytte. På torsdag gikk det enda litt bedre for Mattis med 4. plass i NM-sprinten. Marte kom seg til kvartfinalen. Fredag gikk Marte 10 km fristil og gikk inn til en 63. plass. 
Kjetil Tyrom dro til Østerrike og deltok i Kaiser Maximilian Lauf på lørdag. Han kom på 46. plass etter å ha brukt bare 2 timer og 43 minutter på å stake seg gjennom 60 km i naturskjønne omgivelser. 

Steil-rennet gikk av stabelen på søndag og her stilte vi en god gjeng fra 8 til 14 år. Christian Skyttermoen var med i støtteapparatet.
Edvald og Vilde vant sine klasser (G12 og J11), mens Oscar kom på 2. plass i G14. Sivert i G8 gikk som et uvær i blæsten på Skåbu, og Vetle og Nora kom inn på en fin 10. og 11. plass i sine klasser (G13 og J14). 

Vi gratulerer alle med fine prestasjoner denne helgen. 

Denne uken er det trening for de store på Buvollen kl 18 (klassisk) på mandag. Onsdag stiller de minste opp på skolen for skileik, mens 4.-7. drar til Engjom for fellestrening med Gausdal Skilag. Også her klassisk. 

Til helgen arrangeres to lokale renn: Lørdag er det Arne Rustadstuens Minneløp på Birkebeiner skistadion. Påmelding på minidrett.no. Frist 17.01. Dette rennet inngår i GD-cup. Søndag arrangeres Finntjernløpet og her håper vi mange fra Follebu stiller til start. Enten hele løpet (25 km) fra Ruud (både tur og trim), eller den litt kortere trimutgaven på 15 km med start på Finntjernet. Mål for begge distanser er på Follebu skole. Påmelding her: https://www.skiforbundet.no/langrenn/terminliste/arrangement/?eid=314436