Main menu

Barmarkstrening høsten 2018

 

http://toolbox.n3sport.no/ToolboxX/downloads/63382/files/Follebu%20Skiklubb%20blå%20bmp.bmpBarmarkstrening
for skigruppa høsten 2018

 

 

Vi er i gang med barmarkstreningen igjen på skolen for 1. – 7. klasse. Det vil bli treninger mandager og onsdager. Det blir fort kjøligere på kveldene i oktober, så treningsklær etter vær og vind, samt gode sko. Vi ønsker alle skiløpere, og spesielt 1. klassingene velkommen på trening.

 Mandagstrening:
4. – 7. klasse har rulleski på mandager med oppmøte på Kiwi. Klubben har rulleski til utlåns, mens staver og hjelm må holdes selv. Det anbefales å sette på rulleskipigg på stavene, det får man kjøpt på sporten. Det blir en egen epostgruppe for deltakere her for eventuelle endringer av øvelser og møtested. Første trening mandag 8. oktober kl 18:00.  

Onsdagstrening:  

På onsdager er det trening for alle barn 1. – 7. klasse. Vi starter opp onsdag 10. oktober kl 18:00 på Follebu skole.  
For 1. – 3. klasse, vil treningen bestå av mye lek, som går på hurtighet, spenst, balanse og litt styrke. Vi starter treningen for denne gruppen minste inne i gymsalen på skolen.
4. – 7. klasse vil ha et eget opplegg sammen med Gausdal skilag og det vil bli sendt/lagt ut en plan på det. Rune Haug vil være treningskoordinator fra Follebu for denne gjengen.  Se plan nederst
 

Trenere:

Vi er avhengig av hjelp fra foreldre som kan aktivisere ungene på treningen. Trener-foreldrene følger normalt sine unger oppover, og da trenger vi påfyll av trenere til de yngre slik at klubben er aktiv og at ungene får gå på ski når vinteren kommer. Vi ”gamle” vil bidra i starten. Er det noen foreldre som har lyst til å bidra på trening, ta kontakt med klubben. 

Miljøsamling:  

Første helgen i november den 2-4 blir det familiesamling på Skei i samarbeid med Gausdal Skilag. Les mer her: https://www.facebook.com/events/511277329388756/.
Du kan melde deg på her: https://copsann.wixsite.com/samling  

Bruktmesse: 
Lørdag 10 november blir det bruktsalg, mulighet til å få kjøpt og solgt brukt sportsutstyr.

 

Velkommen på trening! 
Følg Follebu Skiklubbs hjemmeside for info, resultater og bilder:
http://www.follebuskiklubb.no/ eller lik oss på facebook https://www.facebook.com/FollebuSki/

 

Plan 4.-7. klasse. Trening med Gausdal på onsdager:

Bildet kan inneholde: tekst